office@saltcom.ro

0729 143 833

SALT COM  SRL s-a înfiinţat în anul 1994, având ca obiect principal de activitate lucrările de construcţii.

În cadrul companiei pentru satisfacerea cererilor clienţilor a fost înfiinţat un compartiment pentru realizarea lucărilor de proiectare, în acest fel serviciile  “la pachet” asigurând clienţilor economii financiare şi de timp semnificative, noi asumându-ne răspunderea si acordând garanţie clienţilor pentru toate etapele realizării investiţiilor.

De la înfiinţare şi  până în prezent am abordat lucrări diverse de proiectare şi construcţii montaj: spaţii de depozitare pentru exploataţiile agricole (hale de depozitare produse agricole, silozuri, depozite multifunctţonale)  construcţii şi modernizări de sedii pentru instituţii publice, lucrări de apărare împotriva inundaţiilor, sisteme de irigaţii, construcţii de locuinţe, etc.

Asigurăm colaborarea şi asistenţa pentru realizarea documentaţiilor aferente proiectelor pe care clienţii intenţionează să le realizeze din fonduri europene.

Dispunem de personal tehnic, economic şi administrativ calificat, responsabili tehnici autorizaţi care asigură respectarea condiţiilor de calitate în conformitate cu prescripţiile tehnice şi sistemul referenţial de calitate pentru lucrările pe care le realizăm în baza contractelor încheiate cu clienţii.

Dispunem de o bază de producţie proprie situată in loc Ciulniţa, jud. Ialomiţa şi de dotarea necesară pentru  realizarea produselor şi a lucrărilor din portofoliul nostru: echipamente pentru prelucrarea metalelor şi realizarea confecţiilor metalice, utilaje pentru construcţii, mijloace de transport, linie de profilat tabla cutata.

Comments are closed.